Verloskundig Centrum Leeuwarden:

Verloskundig Centrum Leeuwarden is net even anders. Anders door de tijd en aandacht, die een kleinschalige praktijk biedt. Tijd in de letterlijke zin van het woord door meer tijd in te plannen voor een controle; 30 minuten voor een normale controle. Aandacht door de betrokken begeleiding voor, tijdens en na je zwangerschap met vaste gezichten, dit betekent, dat wij jou en jij ons leert kennen.

Samen met jou kijken we graag naar de wensen die er zijn en hoe we deze kunnen invullen. Tijdens het proces van zwanger worden, zwanger zijn, tot aan toe leven naar de bevalling en de periode daarna ontstaan er vragen, wensen of ideeën. Soms is er een eerdere ervaring, welke je deze keer graag anders zou willen zien. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden voor de complete ervaring.

De kennis binnen de praktijk rijkt verder dan alleen de basis verloskunde. Door de jaren heen verbreedt de kennis en ervaring. Zo is er niet alleen ervaring in de praktijk (de eerste lijn), maar ook de klinische ervaring door in het ziekenhuis werkzaam te zijn geweest. Daarnaast is er kennis over orthomoleculaire suppletie en homeopathie.

Al met al: een periode in het leven waarbij de begeleiding de ervaring compleet maakt.

Meer informatie over ons en de praktijk? Klik hier!

Cookie beleid

Verhuizen? Meld je nu bij ons aan.

Wat leuk dat je kiest voor ons en onze praktijk! We nemen binnen twee werkdagen contact met je op nadat je het formulier aan ons hebt verzonden.
  Je gaat akkoord met onze privacy policy, AVG en het verzenden van persoonlijke gegevens per internet.
  * Indien van toepassing

  Afspraak anticonceptie?

  Bedankt dat we je mogen helpen bij de keuze en eventuele plaatsing van je anticonceptie. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op nadat je het formulier aan ons hebt verzonden.

   


   Je gaat akkoord met onze privacy policy, AVG en het verzenden van persoonlijke gegevens per internet.
   * Indien van toepassing

   Kom in contact met ons

   Ons adres en onze contactgegevens zijn:

   Verloskundig Centrum Leeuwarden

   Raadhuisstraat 2

   8932 GX Leeuwarden

   www.verloskundigcentrumleeuwarden.nl

   info@verloskundigcentrumleeuwarden.nl

   Praktijknummer: 058-2300020

   Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 13:00 uur tot 16:00.

   Spoednummer: 058-2300333

   Bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week.